Flex Kantoren
Workspaces details

Wat houdt deze workspace in?

Welkom bij ons flexkantoor – dé ideale oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibiliteit, gemak en een professionele werkomgeving. Bij ons flexkantoor vind je alles wat je nodig hebt om productief te zijn en je bedrijf te laten groeien, zonder de beperkingen en kosten van een traditioneel kantoor.

Als huurder van ons flexkantoor profiteer je van tal van voordelen. Je hebt 24/7 toegang tot de faciliteiten, zodat je kunt werken op jouw eigen tempo en volgens jouw eigen schema. Onze professioneel ingerichte ruimtes zijn voorzien van moderne technologie en comfortabele voorzieningen, zodat je in een inspirerende omgeving kunt werken. Bovendien bieden we hoogwaardige IT-infrastructuur, snelle internetverbindingen en ondersteunende services, zoals telefoonbeantwoording en postontvangst.

 

Naast een flexibele werkplek bieden we ook mogelijkheden voor netwerken en samenwerken. Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om interactie en synergie tussen verschillende bedrijven te bevorderen. Je kunt profiteren van de waardevolle contacten die je kunt leggen en ideeën uitwisselen met andere ondernemers en professionals in onze levendige zakelijke gemeenschap.

Wendy Excelmans

Kantoor Verantwoordelijke

wendy@bcdr.be
+32 13 85 74 96

Meer info? WhatsApp ons!

Scan de QR-code met je mobiel om direct een WhatsApp-gesprek te starten

Voordelen
Dag prijzen
20 /per uur
50 /per dagdeel
80 /per dag

Alle prijzen zijn excl. BTW

Abonnement per maand
160 /per maand
1 dag per week
250 /per maand
2 dagen per week

Alle prijzen zijn excl. BTW

Abonnement per jaar
125 /per maand
1 dag per week
195 /per maand
2 dagen per week

Alle prijzen zijn excl. BTW

Frequently Asked Questions

Een flexkantoor is een gemeenschappelijke werkruimte die bedrijven en individuen kunnen huren op basis van flexibele voorwaarden, zoals per uur, per dag of per maand. Het biedt een flexibele en gedeelde werkomgeving met gemeenschappelijke faciliteiten. 

Flexkantoren bieden verschillende voordelen, zoals flexibele huuropties, kostenefficiëntie, directe beschikbaarheid, een professionele werkomgeving, toegang tot gedeelde faciliteiten, mogelijkheden voor netwerken en samenwerken, en de mogelijkheid om snel op te schalen of te verkleinen. 

Onze flexkantoren zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven en professionals, waaronder freelancers, start-ups, kleine bedrijven, ondernemers en bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit en gedeelde voorzieningen. Het kan een ideale oplossing zijn voor diegenen die geen langlopende huurcontracten willen aangaan

Onze flexkantoren bieden faciliteiten zoals gemeubileerde werkplekken (bureau, bureaustoel, 2 stoelen voor gasten, scherm of whiteboard), na reservatie gebruik van vergaderruimtes, snelle internetverbinding, print- en kopieermogelijkheden, gemeenschappelijke keuken- en ontspanningsruimtes en een receptiedienst. 

Onze flexkantoren zijn uitgerust met basisapparatuur zoals bureaus, stoelen en gedeelde technologische voorzieningen. Het is echter wel noodzakelijk om je eigen laptop of andere persoonlijke apparaten mee te nemen. 

Ja, dat is mogelijk. Dit kan in het geval je het jaarabonnement afneemt. Dan krijg je 50% korting adres van het flexkantoor te  gebruiken als jouw virtueel kantoor voor registratie en communicatie met overheidsinstanties, klanten en partners. Wanneer je geen jaarabonnement hebt voor de flexkantoren krijg je geen korting op ons virtueel kantoor.  

Wij gebruiken de volgende definities: 

 

  1. Ochtend: Een ochtenddagdeel omvat de periode vanaf de vroege ochtend tot het middaguur, van 8:00 uur tot 12:00 uur. 
  2. Middag: Een middagdagdeel strekt zich uit van het middaguur tot aan het einde van de werkdag, van 13:00 uur tot 17:00 uur.
  3. Avond: Een avonddagdeel loopt van het einde van de werkdag tot in de avond, van 18:00 uur tot 22:00 uur. 

 

Bij afname van een abonnement kan de exacte tijdsindeling van dagdelen eventueel variëren afhankelijk van specifieke afspraken die we maken. Dit dient bij het huren van een flexkantoor dan vooraf altijd duidelijkheid te verkrijgen over de specifieke tijden en duur van de dagdelen, zodat er geen misverstanden ontstaan over de beschikbaarheid en prijsstelling van de ruimte. 

In principe zijn onze flexkantoren uitgerust als 1 werkplek. Een ergonomische werkplek voor jezelf en 2 bezoekers. Indien je er graag met 2 of 3 wenst te werken of brainstormen, kan dit ook. Maar wij raden dan de kleine vergaderzaal aan. 

Een flexkantoor en een coworking space zijn beide vormen van gedeelde werkruimtes, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee:

 

  1.  Flexkantoor: Onze flexkantoor zijn een privéwerkruimte die kan worden gehuurd op basis van flexibele termijnen, zoals per uur, dag of maand. Het biedt individuen en bedrijven de mogelijkheid om een eigen afgesloten ruimte te hebben waar je in alle privacy kan werken. Onze flexkantoren worden geleverd met voorzieningen zoals bureaus, stoelen, internetverbinding en de mogelijkheid vergaderruimtes in te plannen. Ze zijn ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan een rustige en afgesloten werkomgeving. 
  2. Coworking space: Onze coworking space is een gedeelde werkruimte waar individuen en bedrijven uit verschillende vakgebieden samenkomen om te werken. Het is een open en dynamische omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, netwerken, ideeën delen en samenwerken. In onze coworking space zijn er gemeenschappelijke werkplekken, zoals hoge tafels en werktafels, waar je naast elkaar kan werken. Daarnaast is er ook de lounge ruimte met zeteltjes. Er is een gemeenschappelijke keuken en koffiecorner die de samenwerking en interactie bevordert. 

 

Kortom, een flexkantoor biedt een individuele en afgesloten werkomgeving, terwijl een coworking space een open en gedeelde werkruimte is waar interactie en samenwerking met andere professionals wordt gestimuleerd. De keuze tussen een flexkantoor en een coworking space hangt af van de specifieke behoeften, werkwijze en voorkeuren van jou als individu of bedrijf. 

Samen bouwen aan een sterk netwerk

BUSINESSCLUB DE REGIO

Businesscenter de Regio is verbonden met een bruisend netwerk van ondernemers. We geloven in synergie en van ideeën tussen onze huurders en Businessclub De Regio.
Kom bij ons werken, netwerken en groeien in een omgeving die jouw zakelijk potentieel stimuleert. 

BLOG

Inspiratie voor het brein

Zelfstandige & Freelancer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida.

Business meetings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida.

Evenementen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida.